De deel

De Deel heeft een uniek concept, binnen barbecueën!


Onze zaal De Deel is zeer geschikt voor de gemiddelde Familiedag. De kinderen, maar vaak ook de wat ouderen, kunnen zich op de boerderij vermaken met het voetbalspel, sjoelen, tafeltennissen en de trampoline doet het ook altijd goed.  En waar de kinderen zich vermaken, is het goed toeven voor de ouders die rustig kunnen bijpraten.

De Deel heeft een uniek concept : er is een leuke hoek met een grote afzuigkap waar de groep van een lekkere goed verzorgde   Boeren Barbecue kan genieten. Van eenvoudig tot zeer luxe : kijk naar de mogelijkheden.

De centraal gelegen keuken, die u apart bij huurt, is voorzien van alle benodigde servies, bedrijfsafwasmachine en een mooie werktafel. Bij een familiedag is het leuk om van alles zelf te doen, u mag bij ons ook van alles meenemen, wel hebben we als regel, dat er geen eten van een andere cateraar mag komen, dat wordt altijd door ons geregeld. Wilt u wel alles verzorgd hebben kan dat natuurlijk ook.

De Deel is geschikt voor groepen van 20 – 60 personen.

Team building uitjes / personeelsvereniging uitje

Ook voor bedrijven hebben we veel mogelijkheden : een teambuilding dag of avond kan hier prima uitgevoerd worden. De ruimte heeft veel mogelijkheden hiervoor. De gezellige bar en de barbecue zorgen dan voor een smakelijk slot van de teambuilding.

Ook hier kunnen we veel activiteiten zowel binnen als buiten regelen.


Heerlijke ruimte voor een familiedag. Alles is bespreekbaar, het springkussen voor de kinderen was ook een groot succes ! Heerlijk gebarbecued !

Anneke van Veen