De Tokkel

De zaal heeft een eigen karakter met een warme uitstraling.Binnen de feestzaal bevindt zich een luxe bar.


De Tokkel is de grootste zaal, waar elke gelegenheid gevierd kan worden om dan samen met familie en kennissen te genieten van een heerlijk warm en koud buffet of een goed verzorgde koffietafel. Ons ijsbuffet is altijd weer een veel geroemd slot van de avond.
Is er een presentatie op de laptop, dan hebben wij de ideale condities om dit goed uit te laten komen met onze professionele  apparatuur. Ook is er gratis Wifi verbinding.

De zaal is geschikt voor 30 – 90 personen, bij een klein aantal personen werken we met schermen, zodat er altijd een gezellige sfeer heerst, mede door de gemoedelijke verzorging van de avond.

Wilt u er een activiteit erbij hebben, rond de boerderij of in de naaste omgeving, kunnen wij dit altijd regelen. Met name bij het recreatiegebied Zeumeren op loopafstand van onze locatie zijn er veel activiteiten.

Bent u geïnteresseerd of wilt u nog wat meer informatie hebben over de mogelijkheden van De Tokkel maken we graag een  afspraak met u.


Een unieke en prachtige locatie voor een bijzonder feest waar jong en oud uitbundig kan genieten. Sterk in: gastvrijheid, behulpzaam met alles en voldoende ruimte voor de eigen wensen van de klant.

Leny Louwerse-Lode